Oikaisu

Toimiston sisäinen ilmoitustaulumme tuli noteeratuksi paikallislehdessä. Huraa! On aina kunnia huomata komeilevansa lehden verkkoversion etusivulla. Varsinkin, kun vieressä muikistelevat sellaiset artikkelit kuin Roadtrip retkibaanaanilla [sic] tai Tässä on vuoden salmiakkikarkki!.

Kuitenkin tunnemme velvollisuudeksemme oikaista pari seikkaa.

Edellisessä postauksessamme mainitsimme kaupungin lähteneen takaamaan uutta curlinghallia miljoonalla eurolla. Maininnan kääntäminen ”uhkaamiseksi” on kuitenkin vain toimittajan tulkintaa. Kannatamme sydämestämme uutta curlinghallia armaaseen kaupunkiimme! Tuemme ilolla jokaista lajia, johon vähänkään liittyvät sanat hipsu, nänni, pesä ja ratsastus. Lisäksi olemme huolestuneina panneet [sic] merkille, ettei paikallisella nuorisolla ole enää juuri paikkoja, joiden takana nuuskata ja juoda keppanaa. Tätä puutetta tulee uusi curlinghalli varmasti paikkaamaan.

Toimittajan tulkintaa edustaa myös journalistinen mutuilu blogimme työryhmän puoluekirjoista. Voimme tässä kertoa, ettei blogillamme ole poliittisia kytköksiä. Sen sijaan kotiasiat ovat kunnossa ja urheilu kiinnostaa.

Oikein mukavaa kevään jatkoa Matille!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s